Премиум сервис
Одржување на вашите десктоп компјутери, инсталација и преинсталација на оперативни системи....
Имате Вируси???
Споро работи вашиот компјутер???,тука сме ние да го очистиме истиот од сите вируси!!!
Тековно одржување
Ви нудиме тековно одржување на вашиот компјутер во зависнот од вашите потреби...
Previous
Next

Инсталација

на оперативни системи
мкд 400 еднократно
  • Windows 7
  • Windows 10
  • Windows 11 (наскоро)

Чистење од вируси

malware, worm, viruses
мкд 200 еднократно
  • Malware
  • Worms
  • Troyans

Чистење од прашина

куќиште. делови
мкд 200 еднократно
  • Процесор
  • Графичка
  • Матична